редовно почистване на улуците

Кратка История с

Дългогодишен Опит

Фирмата е основана през 2010 година и от тогава дейността ни се извършва врайона на Долна Митрополия, Плевен и съседните села. Нашата фирма се отличава с разнообразие от идеи и възможности в областта на безшевните улуци. Ние сме способни да предложим както стандартни, така и индивидуални решения, особено в сложни ситуации.

За нас е гордост, че разполагаме с млад и съгласуван екип от компетентни работници и ръководители. В допълнение, на разположение имаме необходимото оборудване и машини, които ни позволяват да изработваме безшевни улуци с високо качество и прецизност.

• Фирма за професионално почистване, която предоставя набор от специализирани услуги за вашите жилищни и търговски нужди.

• Ние се гордеем с нашия ангажимент да предоставяме професионална и ефективна услуга по всяко време, като същевременно поддържаме най-високо качество на работа.

• Независимо дали търсите почистване на улуци за поддръжка или пълна подмяна и изграждане на нова система, ние ще бъдем полезни!

• Търговски и промишлени сгради, частни домове, могат да бъдат обслужени от обучен и опитен персонал.

Няма работа твърде голяма или малка, мотивацията ни е - ВАШИЯ, НАШ ДОМ !

свържете се с нас

12

Служители

985

Доволни Клиенти

2395

Завършени Малки и Големи Проекти

4

Действащи Проекти

Често Задавани Въпроси

за Изработката на Безшевни Улуци

Отговор: Безшевните улуци са системи за отвеждане на дъждовна вода и талаш от покриви и други повърхности. Те се характеризират с това, че нямат шевове или съединителни точки, което ги прави по-издръжливи и по-ефективни в предотвратяването на течове.
Отговор: Безшевните улуци предотвратяват течове и повреди по строителните конструкции. Те осигуряват по-добра защита на сградата и нейния фундамент, като предотвратяват проникването на вода в стени и тавани.
Отговор: Обикновено се използват галванизирана стомана или алуминий за изработката на безшевни улуци. Тези материали са устойчиви на корозия и дълготрайни.
Отговор: Поддържането и почистването на безшевните улуци зависи от климатичните условия и околната среда. Обикновено се препоръчва периодично почистване и проверка, особено след дъждовни периоди или бурни времена.
Отговор: Инсталацията на безшевни улуци изисква определени умения и оборудване. Поради това се препоръчва да се консултирате с професионалисти или да наемете специализирана фирма за монтаж.
Отговор: Да, ние предоставяме гаранция за качеството и целостта на безшевните улуци. Продължителността и условията на гаранцията обаче могат да варират, затова е важно да се консултирате с вашия доставчик или монтажист относно това.
Отговор: Да, предлагаме разнообразие от цветове за безшевните улуци по системата RAL, които могат да се адаптират към визията на вашата сграда.
Отговор: Повредените безшевни улуци могат да бъдат ремонтирани или заменени. Препоръчва се да се свържете с професионалист или фирма за извършване на ремонтни работи.
Клиент град Искър
Милена Янкова от Плевен
Клиент Д.Митрополия
Албена Христова от Д.Митрополия
Клиент Плевен
Клиент Ловеч
Клиент Тръстеник
Клиент Крушовене

Анонимен

от гр. Искър

Доволен съм. Препоръчвам!

Милена Янкова

адвокат

Фирмата ми помогна на месейството ми да се чувства сигурно в домът ни. С корекция на покрива, спестихме време и средства. Благодарим!

Customer Name

profession

...

Албена Христова

туристическа агенция

Възрастните ми родители се оказаха в добри ръце. Ремонт на улуците и водоотводнителна система на добра изгодна цена.

Customer Name

profession

...

Customer Name

profession

...

Customer Name

profession

...

Customer Name

profession

...